Waar sta ik voor

Slaapkamer Dat elk kind hier zichzelf mag zij, zich veilig, geborgen en waardevol mag voelen. Dat is ook de basis waarop het kind zich optimaal zal kunnen ontwikkelen. Aandacht, liefde en respect is de basis geweest waarop we onze eigen kinderen hebben mogen opvoeden en dat is ook zeker van toepassing op de gastkinderen. Elk kindje is uniek en waardevol voor mij en ik zal proberen het kind te stimuleren zich zo goed mogelijk op allerlei gebied te ontwikkelen.

Ons huis is de opvangruimte. De huiselijke sfeer helpt mee om de kinderen zich al gauw thuis te laten voelen. Boxen, kinderstoelen en bedjes zijn aanwezig. Elk kindje heeft hier zn eigen bedje, muziekje en bedknuffeltje. Er staan boven dus maar liefst 5 ledikantjes. Als daar behoefte aan is kan het kind alleen op een kamertje slapen.

Verfen De ruime woonkamer/keuken biedt voldoende ruimte om fijn te kunnen spelen. Ook de besloten tuin is een prima en veilige speelplek. Speelgoed is voldoende en bij de ontwikkeling passend aanwezig. Ook heel veel knutselspullen want we zijn erg veel bezig met tekenen, verven, kleien, prikken, knippen en nog veel meer. Dat wordt natuurlijk op eigen nivo en naar behoefte aangeboden. Ook voorlezen en zingen doen we graag en veel. Er is hier geen computer voor de kinderen. Wel mogen ze soms tv kijken al ben ik wel kritisch in wat ze mogen kijken. Ons huis is natuurlijk rookvrij.

De 3 gouden Rs (Rust, Reinheid en Regelmaat) zijn hier ook tijdens de kinderopvang zeker zaken die belangrijk zijn. Het belangrijkste in de opvang is toch wel de klik tussen ouders, kind en gastouder. Zit dat goed, is er wederzijds respect en vertrouwen, dan is uw kind een graag gezien gastkindje van ons zo gezellig oppasgezin.

Meer weten? Neem voor meer informatie contact op.